Menu

TnT Speeltoestellen

Voor TnT speeltoestellen beheren we bij Kuipers Design een groot aspect van hun media zoals meerdere websites, video’s en animaties en de grafische vormgeving van drukwerk.

Klant TnT Speeltoestellen

Online een offerte op maat samenstellen

Bij TnT Speeltoestellen hebben we het mogelijk gemaakt om het volledige aanbod van de producten aan een offerte op maat toe te voegen. Je ziet online gelijk een eerlijke totaalprijs inclusief een indicatie voor de montage uren en en het benodigde beton t.b.v. de plaatsing.

Toestellen op de website in 3D bekijken

Om een aanvullende interactie toe te voegen aan de website gaan we het mogelijk maken om alle producten in 3D te bekijken. Zo zie je nóg beter welke onderdelen er allemaal aan het toestel zitten en op welke manieren de kinderen er mee kunnen spelen.

Klanten een eigen toestel laten ontwerpen

In samenwerking met SST Software uit Enschede hebben we een unieke 3D-ontwerper gerealiseerd waar de klant van TnT Speeltoestellen volledig naar wens een eigen toestel kan ontwerpen. Deze is gratis te gebruiken, bevat meer dan 100 verschillende onderdelen én kan uiteraard ook daadwerkelijk besteld en geplaatst worden.

Impressies van de website

Kuipers Design staat klaar voor jou uitdaging!

Geef je website een snelheidsboost of we vernieuwen deze bijvoorbeeld in zijn geheel.